Heti újdonságok

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

 Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a múlt heti, folyamatos frissítés során többszáz új képpel gazdagodott oldalunk.

Hoztunk nektek 2 új galériát: felkerültek az Őrző-védő szolgálatok karjelvényei, illetve az egyéb kategóriában megnyitottuk a Csendőrség relikviáit bemutató albumot.

borito_alap3b                     borito_orzovedo

Nagyon sok új kép került a PFŐ, FBŐ, Polgárőr karjelvényei, a Kitüntetések, az Újságok, a Rendőri rendfokozatok és a Rendőrség-történeti albumokba, de bővült az Igazolványok, a Képeslapok, a VÁM, NAV jelvények, a Plakettek, érmek, Zubbonyok, felöltők, Kardok, bajonettek, a Könyvek, az Autók, a Csapatszállítók, az Egyéb rendőrségi járművek és az Egyéb karjelvények kincsestára is.

Örömmel üdvözöljük új gyűjtőtársunkat, aki a héten jelentkezett az oldalra.

Aki beszélgetni szeretne a többi gyűjtőtárssal, csatlakozzon a jobb oldali oldalsávban található Facebook-csoportunkhoz!

Az egyedi kérdéseket, kéréseket, véleményeket, problémákat továbbra is szeretettel várjuk a Kapcsolati oldalon, minden levélre igyekszünk válaszolni.

Szívből reméljük, hogy minden érdeklődő talál magának érdekességet, újdonságot ezen a héten is.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az oldalon a frissítés folyamatosan történik, csütörtökön csak az összefoglaló kerül fel!

 0205_a1   friss_0205_mre   0205_a2

Mindenkinek jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!

 

 
Last updated: február 5, 2015 at 7:27 de.

This entry was posted in Egyéb, fotó, frissítés, karjelvény, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.