Frissítések, újdonságok

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

Az előző héten is sikerült jónéhány érdekességet összegyűjtenünk, kérlek fogadjátok olyan szeretettel, ahogyan azokat mi hoztuk.

Ismét készítettünk 4 új galériát: külföldi tagjaink és barátaink segítségével -és persze minden gyűjtőtársunk örömére- szeretnénk összeállítani egy szép kis gyűjteményt a nagyvilág rendőrségi járműveiből.
A héten indult Európa, Ázsia, USA és Kanada, de ezek az albumok természetesen folyamatosan bővülni fognak.

eu1b  Untitled7  kanada_boito  usa_borito

Gépjáróművek” tekintetében nem csak új galériáink vannak, de a régiek is bővültek, a szemfülesek új képeket találhatnak a Csapatszállítók és az Egyéb rendőrségi járművek galériáiban.
Ha már gépjáróművek… ismét sok papírrégiséget hoztunk, amiket olvasgatva az embert teljesen magával ragadja a kor szelleme és egy kicsit elbóklászhat a régi világban.
A fotókat nézegetve, a girbe-gurba betűket bogarászva életre kel a történelem; a szereplők egyszervolt, nagyonis valós napjai, gondolatai néhány percre újra megelevenednek, és utat mutatnak a száraz iskolai történelemkönyvek sorai mögé.
A régi dokumentumokat keressétek a Könyvek, az Okmányok, az Újságok és a Rendőrség-történeti fotók között.

Már olvastunk, dübörögtünk a kerekeken, de ne feledjük a külcsínt sem… a Derékszíjak, övcsatok, járőrtáskák közt új öveket, a VÁM, NAV és a Plakettek, érmek galériákban új plaketteket találhattok, de bővült a Csendőrség, a Kitüntetések és a Rendőri rendfokozatok galéria is több, mint 20 képpel.

0212_friss

Végül, de nem utolsó sorban, szeretettel üdvözöljük legújabb gyűjtőtársainkat!

0212_friss2

Véleményeitekre továbbra is számítunk, használjátok a Vendégkönyvet a nyilvános véleményekhez, a Kapcsolati oldalt a személyes kérésekhez/kérdésekhez, vagy a Facebook csoportot a beszélgetésekhez.

Mindenkinek jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!
Last updated: február 12, 2015 at 6:16 de.

This entry was posted in fotó, frissítés, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.