Újdonságok

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

 

Érdemes átböngészni az Egyéb rendfokozati galériát, sok látványos és ritka rang és rendfokozati jelzés került fel a héten (pl. MÁV, posta, BV, úttörő), köztük több teljes sorozat. A képek leírásánál a megnevezés mellett az évszámokat is megtaláljátok.
A rendfokozati jelzések mellett az öltözködés egyéb területeit is igyekeztünk bővíteni, új ruhadarabokat találhattok a Csendőrség, a Kabátok, nadrágok, pantallók, a Zubbonyok, felöltők közt, de a Fejfedők galéria is sok új tányérsapkával és bocskaival bővült.

frs_0305_egyen

placeholder

A papírrégiségek közé is számos új dokumentum került feltöltésre, új viselési igazolványok, adományozók, oklevelek az Okmányok  galériába, új tankönyvek és igazi, hamisítatlan retro-hangulatú szocialista ponyvák a Könyvek közé, de találhattok új fényképeket a Rendőrség-történeti galériában is.

frs_okm

placeholder

Az olvasósarokban nagyon sok új könyvet találhattok a HK Hermanos Kiadó jóvoltából, melyekről már nem csak képet, de rövid ismertetőket is közlünk.

frs_0305_konyvek

placeholder

A járművek között is sok új fotót találhattok: bővült a Magyar rendőrautó modellek galéria, többek közt egy ritkábban látott TEK BTR-80-as modellel, külföldi barátaink segítségével rengeteg gyönyörű fotóval gazdagodott az USA és a Kanadai gyűjtemény is, az Egyéb autók közé új helyszínelő kocsi került, illetve a hírekben sokat emlegetett új Mercedeseket, Audikat és Skoda Octavia-kat is megtalálhatjátok az Autók között.

frs_0305_autok

placeholder

Mindenkinek jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!

 

frs0305_szcs

placeholder

Last updated: március 5, 2015 at 6:06 de.

This entry was posted in fotó, frissítés, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.