Új fotók, frissítések

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

 

A héten ismét készültünk új galériával, elindult a Külföldi rendőrautó modellek, ahol több, mint 300 autót találhattok a világ 60 országából. Természetesen ezt a galériát is folyamatosan bővítjük.

borito_modellek_kulfold

Ha már járművek, az Egyéb járművek között is érdemes körülnézni, jónéhány ritkábban látott, érdekes fotó érkezett a héten.

Aki lemaradt volna az Online Gyűjtői Hírek változásairól, annak figyelmébe ajánljuk ezt az oldalunkat. Itt visszamenőleg is megtalálhatóak a publikációk mind eredeti, mind pdf formátumban.
Egyúttal ismét szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy nagyon várjuk további cikkeiteket, hiszen a Gyűjtői Hírek nemcsak nektek készül, hanem veletek. Írjatok kedvelt területeitekről, kedvenc darabjaitokról, és küldjétek be hozzánk!


Hoztunk újdonságot a külföldi karjelvények kedvelőinek is, 67 új olasz karjelvény is került az Olaszországot tartalmazó európai mappába.


A papírrégiségek is bővültek, majd 100 fotó került fel összesen a Csendőrség, az Egyéb egyenruhák, a Rendőrség-történet és a Katonai egyenruhák galériáiba, de az Okmányokhoz és a Képeslapokhoz is került 1-1 ritka darab.

 frs

 

Mindenkinek jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!
Last updated: március 26, 2015 at 6:52 de.

This entry was posted in Egyéb, frissítés, karjelvény, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE, publikáció and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.