Újdonságok, frissítések

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

 

 

Ezen a héten a jelvényeké az egyik főszerep, útnak indítottuk az Egyéb nem rendőri jelvényeket összegyűjtő galériát, ami már most, az induláskor is többszáz jelvényt tartalmaz. Az úttörő és KISZ jelvények mellett van itt büntetésvégrehajtás, PFŐ, FBŐ, polgárőrség, munkásőrség, posta, cserkész, erdész, iskolai, közlekedési és még számos egyéb jelvény. Megpróbáltunk igen széles területet átfogni, szívből reméljük, hogy minden jelvényekkel foglalkozó gyűjtőtársunk talál magának itt csemegét!

Egyéb, nem rendőri jelvények

Majd 100 új képpel bővültek a történeti fotókat tartalmazó galériák is, igazi ínyencségek kerültek a múltidéző hangulatú Rendőrség-történeti albumba és a Magyar katonai egyenruhákba.
Ha már a papírrégiségeket érintjük, az Okmányok között is érdemes körülnézni, ide is felkerült néhány új darab.

friss_0402_fotok

Nem felejtkeztünk el az egyéb kiegészítőkről sem, hoztunk néhány érdekes karjelvényt illetve karjelvény-változatot a BRFK és az Egyéb karjelvények galériákba, érkezett néhány teljesen egyedi rendőri jelvény, de ritka, különleges darabokkal bővültek a Rendőri rendfokozatok is.

friss_0402_vegyes2

A kerekek szerelmesei is találhatnak jónéhány újdonságot, friss fotók érkeztek a Kanadai és az Európai rendőrségi járművekhez, illetve a Rendőrautó modellek galériája is gyönyörű, szinte még meleg darabokkal bővült. (Hálás köszönet a készítőknek.)

friss_0402_autok

Továbbra is szeretettel várjuk publikációitokat az általatok kedvelt területekről, aki érez magában hajlandóságot és kedvet, ne habozzon klaviatúrát ragadni!

 

Mindenkinek jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!

friss_0402_lm

Last updated: április 2, 2015 at 5:28 de.

This entry was posted in fotó, frissítés, karjelvény, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE. Bookmark the permalink.