Frissítések

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

A héten újraélesztettünk egy régi, kedvelt hagyományt, útjára indítottuk ismételten a TOP 10-et, ezúttal teljesen új köntösben: az általatok beküldött képek a kedvenc tárgyakról készült leírásokkal együtt (névvel, illetve megfelelő védelemmel ellátva) egy külön galériába fognak bekerülni itt az oldalon. Bízunk benne, hogy sokan éltek a lehetőséggel, leveleiteket nagyon várjuk a rendorrelikvia@gmail.com címre!friss0409_karjelv


Néhány szó a heti újdonságokról: A héten egész csokor csemegét hoztunk a külföldi karjelvények kedvelőinek, 39 ukrán karjelvény került fel, közte több érdekes színváltozatot is találhattok.

Megjelent egy új publikáció a fényképek korának meghatározásáról, ezzel egyidőben több, mint 100 új fotó került fel a történeti albumba, köztük néhány igazi ritkasággal (pl korabeli retusálások).
Ha valaki kedvet érez hasonló cikkhez, vagy esetleg van olyan fényképe, aminek a korát nem tudja, de szívesen meghatározná, vegye fel velünk a kapcsolatot, akár privátban, akár nyilvánosan szívesen segítünk.

MRE frissítés 0409

Néhány különlegességgel bővült az igazolvány és az okmány galéria, de az autósokat sem hagytuk ki ezen a héten sem, új képeket találhattok az Egyéb rendőrségi járművek illetve a Rendőrségi modellek között is.

friss0409_auto1friss0409_auto2

Reméljük mindenki talál magának ezen a héten is valami érdekességet, és ne felejtsétek, ha bárkinek bármi ötlete, véleménye vagy kérése van, nagyon szívesen fogadjuk akár a kapcsolati, akár a vendégkönyv oldalon!

 friss0409_foto2

Mindenkinek jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!

 

 

Last updated: április 9, 2015 at 5:12 de.

This entry was posted in fotó, frissítés, karjelvény, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE, publikáció. Bookmark the permalink.