Frissítések

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

 

borito_rendormuzeumA héten nemcsak sok új fotó került az oldalra, készült egy teljesen új menüpontunk is “kiállítások” névvel, ahol a rendőrséggel kapcsolatos múzeumokba illetve tárlatokba szeretnénk az érdeklődőknek bepillantást adni. A megjelenéssel egyidőben bemutatásra kerül börzénk színhelye, a Rendőrmúzeum, amit az előző oldalon keresztül, vagy innen közvetlenül is el tudtok érni. A leírás mellett természetesen galériát is találhattok a tárlatokról.

placeholder2

03b

03a03cHa már börze, akkor természetesen nem maradhattak el a képek a mostani frissítésből. Reméljük, hogy Ti is jól éreztétek magatokat, mindenki keresse meg magát a fotókon. 🙂
A galériában keressétek a börze dátumát.

placeholder2

001b

Attila az elmúlt időszakban sem tétlenkedett, 11 új modell-fotót hozott a külföldi rendőrségi járművek közé, nézzetek körül Arubánál, Ausztriánál, Belgiumnál, Hollandiánál, Portugáliánál és Svájcnál.

placeholder2

Végül, de nem utolsósorban, szeretettel köszöntjük új gyűjtőtársunkat!

002

placeholder2

Mindenkinek jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!Last updated: november 19, 2015 at 8:41 de.

This entry was posted in börze, egyesületi esemény, fotó, frissítés, Kiállítás, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE, Rendőrmúzem, Rendőrség-történeti múzeum and tagged , , , . Bookmark the permalink.