Frissítések az oldalon

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

 

 

A héten felkerültek a 2016-os börzék időpontjai, most innen is eléritek, a későbbiek folyamán pedig a jobb oldali gyorslinkek között bármikor megaláljátok!

Kiállítás rovatunk is bővült, megtekinthető az oldalon a Tarnamérai Rendőrmúzeum, rövid bemutatása, természetesen leírással és fotógalériával együtt.

borito

placeholder2

1a1bNagyon sok új modell került fel, a magyarok között keressétek a GAZ M-20 Pobieda-t, a külföldi galériában pedig nézzetek körül a belga, portugál, orosz, Egyesült Arab Emirátusok, USA és vietnámi modelleknél.

1c

placeholder2

Ha már a kerekeknél tartunk, nem csak a modellek, hanem a többi rendőrségi jármű galériája is frissítésre került, új fotók találhatóak a Csapatszállítóknál az Egyéb járműveknél és az Európai járművek (holland, lengyel, szlovák) között is.

frs2

Galéria-tárhelyünk szerkezeti átalakítása miatt a régebbi galériák linkjei átmenetileg nem működtek.
A hiba a mai nap folyamán kijavításra kerül. Ha bárki a továbbiakban olyan galériát/linket talál, ami hibás, kérjük, hogy jelezze a kapcsolat oldalon!
Köszönjük a segítséget!

Mindenkinek jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!

 

la3

Last updated: november 26, 2015 at 6:55 de.

This entry was posted in börze, fotó, frissítés, Kiállítás, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE, Rendőrmúzem, Rendőrség-történeti múzeum and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.