Újdonságok a héten

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

vz_001

placeholder2
A héten egy igazi ritkaság került fel a Zubbonyok, felöltők galériájába! Az álcaruhát a bajai Gepárd terrorelhárító csoport viselte, az eredeti felvarrókkal. (1990 körüli viselet). Érdemes megnézni a nagyított képeken a textíliák elhelyezését és az igazi ritkaságnak számító Baja címerével ellátott első típusú karjelvényt.


Attila a járművek kedvelőit sem hagyta cserben, 8 új fotó érkezett a Külföldi modellekhez (Brazília, Németország, Franciaország, Svédország), illetve az Európai autók közé is felkerült egy gyönyörű szlovák Tiguan.
frs3

A múzeumok fotói közé új sorozat került, a friss képanyag segítségével szinte teljesen körbejárhatjátok a múzeumot, és ízelítőt kaphattok az ott található lenyűgöző történelmi anyagból, illetve a részletes, fotókkal illusztrált bűnügyi leírásokból.
Bár a rendszeres börzelátogatóknak a kiállítás nem ismeretlen, hátha tudunk nekik is újat mutatni, hiszen a legtöbben a börzén nem a kiállítás anyagában merültök el 🙂 .
Keressétek a galériákat a budapesti és a tarnamérai múzeumi oldalaknál.

Mindenkinek jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!

frs_1210

Last updated: december 10, 2015 at 6:27 de.

This entry was posted in fotó, frissítés, karjelvény, Kiállítás, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE, Rendőrmúzem, Rendőrség-történeti múzeum and tagged , , , . Bookmark the permalink.