Újdonságok

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

frs_belyeg
A héten felkerült egy apró érdekesség is, nem tudom, mennyien figyeltetek fel rá, hogy a Magyar Posta kiadott a Rendőrnap alkalmából néhány forgalmi bélyeget. Most is használatban vannak, küldeményeken is találkozhattok vele, a postatiszta sort pedig megnézhetitek az Okmányok galéria végén.

Még egy szokatlan darabot hoztunk: a 2015-ös Rendőr- és Tűzoltónap alkalmából a TEK-es karjelvény díszdobozban jelent meg. A díszdoboz fotóját keressétek az Egyéb karjelvények között.
placeholder

Attila jóvoltából ismét nagyon sok gyönyörű modellel bővült az oldal. A Tapolcai Rendőrkapitányság Bűnügyi Helyszínelőinek, illetve a Készenléti Rendőrség Tűzszerész Egységének opeljeit keressétek a Makettek galériájában.
Külföldi rendőrautó modellek közé is sok új fotó került: egy francia Citroen és egy csendőrségi Peugeot, egy olasz Fiat Giulia, egy orosz Lada, egy spanyol Seat, egy svájci Volvo illetve az Egyesült Arab Emirátusok makettjei közé egy Bentley és egy Audi.

Reméljük mindenki talál magának a heti kínálatban valamilyen érdekességet vagy újdonságot!

frs0121au_02

 

Mindenkinek jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!

Last updated: január 21, 2016 at 7:45 de.

This entry was posted in fotó, frissítés, Kiállítás, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE and tagged , , , , . Bookmark the permalink.