Frissítések a héten

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!placeholder

 

Ludanyi_Gyula_KozbiztonsagiSzolgalatiJelA heti frissítés során, oldalunkon olvasható Ludányi Gyula “Közbiztonsági Érem 1951-1989” írása. Itt képekkel illusztrálva nézhetők meg az évek során kiadott érmek különféle változatai. Ha végignézzük, akkor rájöhetünk, hogy az eddig egyformának tűnő kitüntetések, nem is annyira hasonlítanak egymásra, hisz olyan eltérések kerültek most bemutatásra, amely nem volt ismert sokunk számára. Így egyben megtekintve és elolvasva hozzá az információt jutunk el addig, hogy be tudjuk azonosítani a birtokunkban lévő darabot. Bizonyára mindenkinek felkelti az érdeklődését és utána néz, hogy a gyűjteményében lévő darab mikor kerülhetett kiadásra. És ha már kitüntetés, akkor ahhoz adták a dobozt is és persze az adományozót. A cikkben ezekről is kapunk egy kis bemutatót.
placeholder_hv(Ajánló: Furman Attila)


A kitüntetések közé is hoztunk néhány darabot: a Haza Fegyveres Szolgálatáért jelvényekből egy igen gazdag, 35 fotóból álló összeállítást, illetve az Egri tűzoltóság 100 éves jubileumi érmét és díszdobozát is megtalálhatjátok a  galériában.

kituntetes0218

 

 

NE FELEJTSÉTEK, FEBRUÁR 27-ÉN BÖRZE!!!!

placeholder

Mindenkinek jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!

 

placeholder

Last updated: február 18, 2016 at 7:39 de.

This entry was posted in Egyéb, frissítés, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE, publikáció and tagged , . Bookmark the permalink.