Frissítések az oldalon

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!placeholder

 

A héten az új fotók és persze a börze emlékei mellett egy nagyobb változással is készültünk.
Mostantól szeretnénk lehetőséget adni néhány karjelvény gyártással foglalkozó cégnek az oldalon való megjelenésre. A hímző cégek a rövid bemutatkozás mellett lehetőséget kapnak a már legyártott termékeik, valamint az újonnan készült felvarrók bemutatására. Oldalaikat a Karjelvény fül alatti legördülő menüből érhetitek el. Természetesen a galériák itt is folyamatosan bővülnek és az újonnan felkerült darabokról a heti frissítés során mindig beszámolunk!
A sort a Cool Team 2005 KFT aloldala nyitja, kérlek fogadjátok őket szeretettel. Amennyiben bárki rendelni szeretne tőlük, az aloldalon található elérhetőségeken veheti fel velük a kapcsolatot.

cool_team_2005_karjelveny_gyartas

frs0303_b01

placeholder
A múlt heti igen jól sikerült börze emlékeit is feltettük az Egyesületi fotók közé, keressétek a galériában a dátumot! Sokan voltunk, néhány új, leendő tag is eljött, aminek külön örültünk! frs0303_b02Nemcsak nagyon jól éreztük magunkat, a legtöbb tag (pont a nagy létszám miatt) bőségesen tudta gazdagítani gyűjteményét. Ráadásul éhen sem maradtunk, Fikó István fantasztikus túrós sütije mindenkiben tartotta az energiaszintet a kincsek közti búvárkodáshoz! (István, még egyszer köszönjük!!)
Örülünk, hogy ott voltatok, és már most készülünk a következő börzére 🙂

frs0303_b03

Nyitottunk a héten egy új galériát is Szabályzatok néven, itt találhatjátok a fegyverekkel és pirotechnikai anyagokkal foglalkozó irodalmat bemutató könyveket és füzeteket: fegyverzeti utasításokat, szabályzatokat, műszaki leírásokat, kezelési útmutatókat, illetve néhány, a témához tartozó más érdekességet.

friss_0303_szabalyzat

placeholder

Még egy új darabot töltöttünk fel, ami szintén a börzéhez köthető, hiszen ott került bemutatásra: egy rendőrségi tűzszerész mellény. A mellényről készült fotókat mostantól megtaláljátok a Zubbonyok, felöltők galéria végén.

friss_0303_tuzszeresz

Reméljük a héten is sikerült olyan anyagot hoznunk, ami minél több embernek okoz örömet!

 

Mindenkinek jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!

 

placeholder

Last updated: március 3, 2016 at 14:25 du.

This entry was posted in börze, egyesületi esemény, fotó, frissítés, karjelvény, MRE and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.