Frissítések az oldalon

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!
placeholder

Ludanyi_Gyula_Katasztrofavedelem_jelveny_rendfokozat_07placeholder
Ludányi Gyula eheti publikációjában néhány igen ritka darabot mutat be a Katasztrófavédelem jelvényei és rendfokozati jelzés tervezetei közül. A részletfotókkal bőségesen illusztrált anyag segítségével a nem mindennapi darabokat tüzetesen megvizsgálhatjuk, a képeken és a szövegben minden fontos alkotóelem kiemelésre kerül.

frs_k1

Reméljük hogy sok gyűjtőtársnak sikerül örömet szerezni a fokozottan ritka darabok bemutatásával, és egyúttal ismételten felhívjuk a figyelmeteket, hogyha esetleg bárkinek a gyűjteményében fellelhető hasonlóan különleges, nem mindennapi jelvény, kitüntetés, karjelzés, bármilyen témába vágó tárgy vagy sorozat, ragadjon tollat (vagy billentyűzetet 🙂 ), írjon róluk egy rövid fényképes összefoglalót, és küldje el a rendorrelikvia@gmail.com email címre.

A kérésekkel, kérdésekkel (legyen az a publikálással, vagy bármi más, gyűjtést érintő problémával kapcsolatos) keressetek minket a fenti email címen vagy a Facebook-csoportunkban.

Az autók kedvelőit sem hagytuk újdonságok nélkül, egy Moszkvics 423N került a Magyar rendőrautó modellek galériájába, a külföldiek közé pedig egy izlandi, egy kubai egy orosz és egy román autó sorolt be a helyére.

ati2

Mindenkinek jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!

placeholder

Last updated: március 26, 2016 at 4:56 de.

This entry was posted in frissítés, karjelvény, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE, publikáció and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.