Újdonságok az oldalon

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

A héten két publikációval is készültünk, az egyik Furman Attila tollából született, a másik Megyeri Károly gyűjtőtársunk munkája.

Megyeri Károly “Apró csodák a Zipernowsky Tudományok és Művészetek Házában” címmel Wolf Géza Megyeri_Karoly_Wolf_Geza_makett_16bmakett kiállításáról készített fotókkal gazdagon illusztrált, tartalmas bemutatót. A kiállításon a sokféle különleges jármű mellett találhattunk néhány igen izgalmas rendőrségi makettet: bemutatásra kerül egy egyedi gyártási hibás darab, illetve a galériában a rendőri vonatkozású modellek között egy virtuálisan tuningolt rendőrautó és egy rendőrségi páncélos is megtalálható.

13227874_10154190781689461_1042973672_n

Furman Attila Ptujban, a szlovén cserebörzén járt a hétvégén. Képes beszámolója segítségével mi is átélhetjük a börze hangulatát, bepillanthatunk egy kicsit a kulisszák mögé, és talán néhányan közületek is kedvet kapnak ahhoz, hogy a következőhöz csatlakozzanak!
A cikkben látható képeken kívül egy teljes  fotósorozat is készült a börzén, keressétek a Külföldi találkozók galériájában!

 

A fentiek mellett ráadásként a Magyar katonai egyenruhák közé is hoztunk néhány érdekes, régi fényképet az 1945 előtti időszakból, érdemes átnézni ezt a galériát is!

20160519b_frs

 

Mindenkinek jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!

 

placeholder

Last updated: május 18, 2016 at 12:00 du.

This entry was posted in frissítés, Kiállítás, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE, publikáció. Bookmark the permalink.