Újdonságok

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

tábornoki zubbonyA mai napon  nagyon érdekes munka került fel az oldalra Varga Ottó gyűjtőtársunk tollából, Egy rendőr tábornoki zubbony története címmel.
A publikáció egy -minden jel szerint- nagyon érdekes életutat bejárt zubbony történetét próbálja kinyomozni a rajta található vállszalagok, szalagsávok, kitűzők, karjelvények illetve azok puszta nyomai alapján. A vizsgálat mindenképpen mélyreható és mindenre kiterjedő, a cikkben Molnár Sándor (a Magyar Katonai Egyenruhák 1957-1990 című könyv társszerzője) ezzel kapcsolatos hivatalos szakvéleménye is szerepel.
A téma miatt is kifejezetten az apró részletekre koncentráló, fotókkal bőven illusztrált, izgalmas anyaggal kapcsolatosan biztosan sokatokban merül fel kérdés, vélemény esetleg hozzáfűznivaló, ezeket nyugodtan feltehetitek a szerző felé, vagy megvitathatjuk egymást közt  facebook csoportunkban!

Furman Attila jóvoltából az autók kedvelőinek is akad a héten bőven csemege!
A modellek közé hoztunk néhány gyönyörűen megmunkált, új darabot, a Külföldi modellek között nézzetek szét JamaikánálPakisztánnál és Panamánál.
A
 Magyar rendőrautók közé is berombolt egy igencsak tekintélyes Dacia Duster, az Európai járművek közé pedig egy csinos cseh Hyundai, egy Skoda Octavia és egy kellemesen robosztus VW Amarok került.

friss02_VO2

placeholder

Mindenkinek jó böngészést kívánunk!

 

placeholder

Last updated: szeptember 8, 2016 at 19:37 du.

This entry was posted in frissítés and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.