Frissítések az oldalon

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

A héten került fel az oldalra Varga Ottó gyűjtőtársunk frissen készült munkája A Belügyminisztérium szerveinek igazolványai 1995-2002 címmel.
A dolgozat fotók és leírások segítségével részletesen bemutatja az adott időszakban használatos igazolványokat, és a szerzőtől már megszokott módon nemcsak a fotókat, hanem az adott darabokra vonatkozó utasításokat is megtalálhatjuk a leírások mellett. A Rendőrség, a Tűzoltóság, a Katasztrófavédelem és a Polgári védelem igazolványai mellett sok egyedi, különleges darabot is találhatunk a publikációban.


A külföldi rendőrautók kedvelői sem maradnak a héten újdonság nélkül, friss fotók érkeztek Katalóniából, a tartományi rendőrség, a barcelonai városi rendőrség, a kikötői rendőrség járműparkjáról, illetve a hozzájuk tartozó katalán kollégákról. A spanyoloknál egyébként kifejezetten erős az utcákon a folyamatos  rendőri jelenlét, legyen szó belvárosról, turisztikai fő célpontról, vagy tengerparti sétányról.  A fotókat keressétek a spanyol parkolónál, az Európai járművek galériájában.

Bízunk benne, hogy sikerült a héten is hoznunk néhány érdekes csemegét!
Mindenkinek jó böngészést kívánunk!

Last updated: szeptember 24, 2016 at 8:55 de.

This entry was posted in frissítés, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE and tagged , , , , . Bookmark the permalink.