Frissítések, újdonságok

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

placeholder

frs1124placeholder
Befejező részéhez érkezett Varga Ottó cikksorozata az 1945-46-ban viselt rendőrségi karszalagokról. Az utolsó rész a karszalagok fellelt változataival foglalkozik, melyek a kor történelmi jellegzetességeihez kapcsolhatóan igen nagy számban fordultak elő. Az olvasó -az előző kész résznél már megszokott módon- ezúttal is bepillantást nyer az apró részletekbe, az eltérések bőséges képanyag segítségével kerülnek bemutatásra.

frs_1124placeholder
Jónéhány galériánk is bővült, ritka tagsági könyvek és a hozzájuk tartozó, szintén kuriózumnak számító bélyegek kerültek az igazolványokhoz az 50-es évekből, Magyar katonai egyenruhák fotói érkeztek a húszas évekből, illetve egy 1939-es rendőr esküvő is került a Rendőrség-történeti galériába. A modellek kedvelői sem maradnak újdonság nélkül ezen a héten, három új autó is érkezett: feltöltésre került egy jugoszláv Zastava 750, egy orosz UAZ Patriot és egy szovjet UAZ a Külföldi rendőrautó modellek gyűjteményébe.

Az igen jól sikerült hétvégi börze fotóit is feltöltöttük az egyesületi találkozók galériájába, keressétek a dátumot! Reméljük, Ti is jól éreztétek magatokat és sok hiányzó, vagy izgalmas darabot sikerült beszerezni!
A jövő évi börzék dátumai már itt felkerültek, de ne felejtsétek, a börze-dátumokra vonatkozó link a jobb oldali sávban a naptár alatt bármikor közvetlenül elérhető!

mre_20161119_web

Mindenkinek jó böngészést kívánunk!

Last updated: február 3, 2017 at 12:43 du.

This entry was posted in Egyéb, frissítés, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE. Bookmark the permalink.