Frissítések az oldalon

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

placeholder
frs_III

placeholder
Megérkeztünk Varga Ottó, a Magyar Köztársasági Érdemrend és Érdemkereszt Katonai Tagozatáról írt tanulmány-sorozatának III. részéhez, melyben a Nagykereszt a csillaggal, illetve a Nagykereszt a rendi láncon a csillaggal érdemrendek kerülnek részletes bemutatásra és elemzésre. A leírásokon, a fontos részleteket és érdekességeket kiemelő fotókon túl ismét bemutatásra kerül az érdemrendekhez tartozó jogszabályi háttér is. Szívből köszönjük Ottó igényes és alapos munkáját,  szeretettel ajánljuk minden Gyűjtőtársunk figyelmébe!

placeholder
Ezen a héten is készültünk egy új, igen figyelemreméltó darabokat tartalmazó galériával, ezúttal a karjelvények között. A karjelvény-gyűjtők számára minden valószínűség szerint fog újat mutatni a  Rendőrségi FBÖ, hiszen az albumban egy egészen ritka, különleges sorozat is megtalálható. A karjelvény-sorozat 2016-ban került legyártásra, és teljes terjedelmében legjobb tudomásunk szerint csak 1-2 gyűjtőnél található meg!

bor_rendor_fbo

placeholder

ksz_nemet_figura_ferfiksz_nemet_figura_no
placeholder
Furman Attila jóvoltából több külföldi emléktárgy és reklámtárgy is érkezett az oldalra. A mostani válogatásban fellelhetőek ceruzák, szlovén, holland és belga asztali díszek, bögre, sörnyitók (ez természetesen német 🙂 ) és két ugyancsak német rendőrfigura is. Ezek a bájos apróságok igazi üde színfoltot jelentenek a gyűjtemények tárgyai közt! 

placeholder

Mindenkinek jó böngészést kívánunk!

Last updated: február 3, 2017 at 12:29 du.

This entry was posted in frissítés, karjelvény, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.