Újdonságok az oldalon

Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

Aki a Facebook csoportban rendszeres olvasó, az már tud róla, hogy hetek óta tervezünk valami újdonságot. Nem is kell tovább várni, a napokban elkészültünk, és rögtön 5 galériával -benne hatalmas, többszáz képet számláló képanyaggal- bővült az oldal: mától megtekinthető a Magyar, a Külföldi és az IPA pineket tartalmazó galéria, a Magyar propaganda és reklámtárgyak illetve a Külföldi propaganda és reklámtárgyak album! Külön öröm, hogy a galériák anyaga igazi közös alkotás! Rögtön meg is ragadnánk az alkalmat, és szeretnénk köszönetet mondani Tomka Gyurinak, Hózer Benjáminnak és Ott Lacinak, a galériák a mieinken kívül (ami most elsősorban Ludányi Gyula gyűjteményét jelenti) jelen pillanatban az ő gyűjteményi anyagaikat tartalmazzák! Ez a gyűjtemény nem állhatott volna össze a segítségetek nélkül!

Ha bárkinek közületek még akad olyan, a témába vágó anyaga, ami az oldalon nem szerepel, küldje el a fotókat a rendorrelikvia@gmail.com címre, és rövidesen bővítjük vele a galériákat! Természetesen a tulajdonost kérésre feltüntetjük, illetve  kérésre vízjelezzük az anyagot.
Egyúttal arra is szeretnénk kérni titeket, hogyha bármelyik galériában hibát találtok (elsősorban a külföldire gondolunk, esetleg rossz országba soroltunk valamit), kérlek szóljatok, akár a mail címünkön, akár a Facebook-csoportban!

Fogadjátok az új albumokat olyan szeretettel, mint amilyen lelkesedéssel összeállítottuk!

borito_jelvenyek_magyar_pin    borito_jelvenyek_kulf_pinbor_ipa     magy_prop_bor
kulf_prop_bor

placeholder

Mindenkinek jó böngészést kívánunk!

Last updated: február 3, 2017 at 12:34 du.

This entry was posted in frissítés, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.