Frissítések a héten

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!

 

frs_kutya
placeholder                 165 eb textil!

Örömmel osztom meg veletek a hírt, hogy a héten ismét elkészült egy sokakat érintő, hatalmas területet felölelő elemzés. Ludányi Gyula A Magyar Rendőrség szolgálati kutyás karjelvényei című munkája már csak azért is óriási feladat, mert  a karjelvényt sok helyen és régóta viselik, ezért rengeteg változat és egyedi darab található ezen a területen. A szerző természetesen mindezek ellenére most is tartja magát a maximális precizitáshoz és a részletek minél teljesebb körű ismertetéséhez, közel 170 karjelvény kerül bemutatásra illetve összehasonlításra a publikációban. Fogadjátok szeretettel, és amennyiben valakinek a munkában szereplő kutyás karjelvényektől eltérő darab van a birtokában, kérjük ossza meg velünk facebook-csoportunkban!

placeholder

mre_borze_201702_01

            Fergeteges cserebere!

Az eheti oldal-frissítés második része természetesen a múlt szombat jegyében telik, a börze hangulatát igyekszik megmutatni azoknak, akik lemaradtak, no és természetesen felidézni a résztvevőknek. 🙂 Ebben lesz segítségünkre Furman Attila szubjektív írása a 2012.február 11-i egyesületi találkozóról melyben a szívszorító pillanatoktól az örömteli percekig sokmindent felidézhetünk, sőt, ráadásként néhány igazi nyalánkságot is kapunk!! 🙂 

Az MRE egyesületi találkozók galériába természetesen a szombati fotók is felkerültek, keressétek a galéria végén a kapcsolódó dátumot!

mre_borze_20170211_frs

 

 

Mindenkinek jó böngészést kívánunk!

Last updated: február 16, 2017 at 5:45 de.

This entry was posted in egyesületi esemény, fotó, frissítés, karjelvény, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE, publikáció. Bookmark the permalink.