Újdonságok, friss képek

Kedves Tagok, Tisztelt Gyűjtőtársak!placeholder

 

frs171118_1placeholder
A héten Hutás Gábor írását olvashatjátok, amely az MH 80. Török Ignác Gépesített Lövészdandár – Előkészítő Törzs történetét és a hozzájuk kapcsolódó karjelvényeket mutatja be. Gábornak ez az első írása oldalunkon, nagyon köszönjük, hogy megosztotta velünk, fogadjátok nagy szeretettel!

frs171118_2_SiD_karjelveny_katalogus

placeholder2
A Könyvajánlóba felkerült Ludányi Gyula új, A Magyar beavatkozó egységek karjelvényei (1987-2017) című katalógusa, mellyel a börzén illetve a Facebook csoportunkban már sokan találkozhattatok. Ha esetleg valakinek nem sikerült megszerezni, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendorrelikvia@gmail.com email címünkön.

placeholder

Természetesen a múltkori találkozó képei is felkerültek az Egyesületi galériába, a hangulatot remélem jól tükrözik, és ismét had ragadjam meg az alkalmat, hogy megköszönjük Fikó Pistinek a fantasztikus süteményeket, amivel ismét fergeteges sikert aratott. Hatalmasnak tűnt az elején az a doboz, de a tartalma igen gyorsan elfogyott 🙂
Lassan közeledik a következő találkozó 🙂

frs171118_3

 

 

Mindenkinek jó böngészést kívánunk!

Last updated: január 5, 2018 at 12:55 du.

This entry was posted in frissítés, karjelvény, Magyar Rendőrrelikvia-Gyűjtők Egyesülete, MRE and tagged , . Bookmark the permalink.