Vendégkönyv

 irj2

Az első hozzászólás adminisztrátori jóváhagyás után kerül fel az oldalra, kis türelmet kérünk. A jóváhagyás után a többi hozzászólás automatikusan megjelenik.

Last updated: február 3, 2017 at 13:17 du.

10 bejegyzés itt: “Vendégkönyv

 1. Very enjoyable! An excellent, well put together site! I highly recommend it to all police historians, collectors of police patches and police memorobilia. Regardless of what country you specialize in.

  • Dear Gábor,
   Thank you so much for your kind comment. We are out to make our site to be matterful and stirring, and do not miss any sections, so we were really pleased to read your note. Thanks a lot!

   • You are very welcome Gyula! Keep up the good work! I look forward to coming back often! Take care!

    Regards, Gabor

 2. Gratulálok a website elindításához. Nagyszerű anyag, nagyszerű szerkesztés és felépítés párosult szakértelemmel és tudással.
  Sok sikert, és sok látogatót!

  M.Zsigmond

  • Köszönjük szépen az elismerő szavakat!
   Az oldal továbbfejlesztésével próbálunk minden igényt kielégíteni.
   Tisztelettel
   Ludányi Gyula

 3. Gratulálok! Szép munka! Csak így tovább! A tárgyfotók mellett szívesen olvasnék részletes(ebb) leírásokat az egyes darabokról, de tudom, hogy nem könnyű feladat ilyesmit elkészíteni.

  További jó munkát kívánva maradok barátsággal:

  Baczoni Tamás

  • Nagyon szépen köszönjük a dícséretet!
   Idővel természetesen kerülnek leírások a tárgyfotók (sőt, az összes többi fotó) mellé.
   Tervezzük a Gyűjtői Hírek kizárólag online újraindítását, ebbe kerülnek majd hosszabb lélegzetű leírások is az egyes darabokról (ezt a képek mellett is jelezni fogjuk, hogy hol kell keresni.)
   Az oldalt folyamatosan bővítjük, az ötletek és az anyag hatalmas, egyedül az idő kevés, de mindent megteszünk, hogy mindenki megtalálja az oldalon a témák, a képek és a leírások közt azt, amire kíváncsi!
   Baráti üdvözlettel,
   Ludányi Gyula

 4. Elnézést, nem a “kekeckedés” vezet, de a pontos tájékoztatás érdekében meg kell jegyeznem, hogy az “Egyéb rendfokozatok” képgalériában közzétett “kormányőrség” rendfokozati jelzések helyes megnevezése “Országgyűlési Őrség”, illetve, hogy bár úgy látom a gyártó elkészítette a tábornoki rendfokozati jelzést is, a valóságban ilyen rendfokozat nincs rendszeresítve az OŐ-nél.

  • Nagyon köszönjük az észrevételt, minden segítő szándékot örömmel fogadunk, azonnal kijavítjuk!
   Baráti üdvözlettel,
   Ludányi Gyula

 5. Tisztelt gyűjtő társak! Szeretném kb. 900.db rendőrségi karjelvényeimet eladni. Nem anyagi nehézségek miatt hanem egyéb dolgok miatt. A gyűjtemény vegyes minden megtalálható.
  Akit érdekel a 06302610349 számon megtalál. Schenk Tamás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.